2012. február 24., péntek

Spongyabob jelmez !

d-cont personal vércukormérő+ajándék csík - Jelenlegi ára: 7 000 Ft
A Dcont Personal egy kellően kicsi, felettébb könnyű, esztétikus és magas műszaki színvonalat képviselő vércukorszintmérő készülék. Használata egyszerű, szakképzettséget nem igényel. A mérés ideje rövid, mindössze 15 másodperc, a legutolsó 150 mérés eredményét a memóriájában eltárolja. A méréshez mind a C Test, mind pedig a Personal Aktív Test reagens csík egyaránt használható.
Hogy ne menjen fel a cukra!
A magas vércukorszint szövődményei, melyek csak hosszú évek múlva jelentkeznek, drámaiak lehetnek.
Elsősorban a vékony erek károsodnak, a látás, a veseműködés, a szív, az agy és a végtagok kerülnek veszélybe. A rendszeres vércukorszint mérés a mai életmód és táplálkozási szokások mellett szinte kötelező. Az időben felismert, és még kis mértékű probléma sokkal könnyebben kezelhető. Az időben felismert, és még kis mértékű probléma sokkal könnyebben kezelhető.
A készülék a vér cukortartalmát határozza meg oly módon, hogy érzékeli azt az elszíneződést, ami a tesztcsíkban lévő reagens és vércsepp reakciójakor keletkezik. Az elszíneződés leolvasása a megvilágított reagensfelületről visszavert fénymennyiség mérésén alapszik.  
A D Cont Pesonal belsejében mikroprocesszor alakítja át a mért fénymennyiséget vércukor koncentrációvá. Egyben a mikroprocesszor végzi a műszer belső kalibrálását, és a széleskörű hibafigyelést is. Kiszűrve ezzel a hibás működést vagy használatot. Ha ez mégis bekövetkezik, akkor a készülék hibaüzenetet ad. A készülék a mérési eredményt tárolja és 150 értékig megőrzi. Két fajta tesztcsíkkal lehet használni: Personal Glucose Test és C Test Glucose.  
ajándékba adok hozzá 23 tesztcsíkot
dobozában


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 15:56
. d-cont personal vércukormérő+ajándék csík - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Fontos