2012. január 26., csütörtök

Arctica G-85 A Síszemüveg - Jelenlegi ára: 7 000 Ft *

Arctica G-85 A Síszemüveg (cat. 2)
Revo- és párásodásmentesítő bevonatú polikarbonát dupla-lencsével ellátott síszemüveg
Sisak kompatibilis
Az Arctica G-85 A síszemüveg lencséje polikarbonátból készült. Könnyű, vékony, tartós és ütésálló. A sí- és sportszemüvegek lencséi általában polikarbonátból készülnek, mert ez az anyag természetesen nyeli el az UV sugárzásokat és karcolásálló anyaga fokozza a látást bármilyen fényviszony között.
A síszemüveg továbbá egy úgynevezett "REVO" bevonatot is kapott, ami egy technológiai újítás. Lényegében ez is egy tükröződés gátló bevonatot jelent, mely 12-15 védőrétegből áll össze. Visszatükrözi, a szembe érkező káros fénysugarakat, így tökéletesebb védelmet és még jobb látási viszonyokat biztosít a szemüveg használójának. A gyártók széles körűen használják a sport szemüvegek lencséihez, mivel e tulajdonságra rendkívül nagy igény van a szabadidő- és versenysport szférában.
A síszemüveget ellátták egy úgynevezett "Anti-Fog" - páramentesítő kezeléssel is, mely megelőzi a lencsék alacsony hőmérsékleten történő párásodását, és tisztább átlátást biztosít. Tisztításkor ügyeljünk arra, hogy az ilyen bevonattal kezelt lencsét óvatosan törölgessük, kerüljük a dörzsölést a belső felületen, hogy ne sértsük meg a bevonat réteget. A lencsék nem tartják meg páramentesítő tulajdonságukat a végtelenségig, a réteg a használat során elhasználódhat, kophat vagy megkarcolódhat.
A síszemüveg UV 400 bevonata blokkolja mind a három ultraibolya sugárzási tartományt: az UVA, UVB és UVC sugárzást. Ez a síszemüveg 100%-ban védi az emberi szemet a Nap sugarainak káros hatásaitól.
A síszemüveg dupla lencsét kapott, mely külső rétege polikarbonát, belseje pedig egy acetát lencse.
A síszemüveg továbbá antiallergén habszivacs párnázatot is kapott!
15 napos teljes körű pénzvisszafizetési garancia
Ha nem vagy 100%-ig elégedett a termékkel, küldd vissza és visszafizetjük az árát!
Keret anyaga     TPU
Lencse anyaga     Polikarbonát
Keret szélessége     N/A
Szár hosszúsága     N/A
Orr-híd szélessége     N/A
Lencse szélessége     N/A
Lencse magassága     N/A
Lencse kategória és fényáteresztés     
cat. 2 - átlagos napfény -18%-43%


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 12:58
. Arctica G-85 A Síszemüveg - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Fontos