2012. január 28., szombat

Csábító olasz desszertek-főzőtanfolyam - Jelenlegi ára: 16 900 Ft ?

Olaszországról sokunknak nem véletlenül a legfinomabb édességek jutnak eszünkbe varázslatos neveikkel és csábító ízeikkel. Az esten a legfinomabb desszertekből készítünk: Zuppa inglese, zabaiogne krém, citromszufflé és közkívánatra a tiramisu, ahogy mi szeretjük.
 
Tanfolyamtartó: Szabó Antónia
A tanfolyam díja: 16. 900, - Ft, melyben benne foglaltatik az összes felhasznált alapanyag. A tanfolyam díját a jelentkezéssel egyidejűleg kell megfizetni, a jelentkezés a fizetés sorrendjében történik. A tanfolyamra egyebekben a Jelentkezés és részvételi feltételek menüpont alatt írtak irányadók. A szükséges eszközöket biztosítjuk. Az elkészített ételek leírását a tanfolyamon átadjuk.
Időpont: 2012. február 1., szerda 18, 00 óra
a tanfolyam ára : 16 900 Ft
Porcukor Főzőiskola
Programjainkat kis létszámú csoportokban, legfeljebb 12 fő részére tartjuk. A programot mindig szakember, vagy az adott témában elmélyült szaktudással rendelkező személy vezeti.
A programokon friss, egészséges (vegyszer és adalékanyag-mentes) és amennyiben lehetséges, helyben beszerezhető alapanyagokkal dolgozunk, törekszünk az ételek természetes (hagyományos) módon történő elkészítésére.
A főzőtanfolyamokon minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, semmit nem kell hozni. A részvételi díj az alapanyagokat és az eszközhasználat díját magában foglalja.
Az elkészített ételek receptjeit átadjuk.
A helyszínen üdítőt, helyben készített kávét vagy teát lehet fogyasztani külön díj ellenében, az ásványvíz díját a részvételi díj tartalmazza.
A főzőtanfolyamon elkészített ételek a helyszínen elfogyaszthatók vagy személyenként egy adag elvihető.
A tanfolyam elvégzéséről oklevelet adunk.



Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-30 19:20
. Csábító olasz desszertek-főzőtanfolyam - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Fontos